34.8 C
Skopje
23.6.2021 - 22:19

Ознака: Централна изборна комисија

Локалните избори во БиХ се одложуваат за 15 ноември

Централната изборна комисија на Босна и Херцеговина, на својата 25-та седница што се одржа денеска, донесе Одлука за одложување на одржувањето на локалните избори...