Ознака: центар за грижа на корисници

Скопска „Комунална хигиена“ го отвори новиот центар за грижа за корисници

Центар за грижа за корисници на ЈП „Комуналана хигиена“- Скопје е отворен денеска во управната зграда на претпријатието, зад поранешен Скопски саем. На отворањето на...