Ознака: „Цензура во уметноста и науката“

Трибината „Цензура во уметноста и науката“

Денеска во 12 ќе се одржи трибината „Цензура во уметноста и науката“ во рамките на настанот „Не е шега: дискриминација и цензура“, кој во...