Ознака: цена на струјата

Цената на струјата ќе расте и во следните три години: предупредува...

Глобалниот бран на побарувачка на енергија може да донесе уште три години нестабилност на пазарот и рекордно загадување од електраните, доколку земјите не направат...

Битиќи: Навреме се носат мерки за ублажување и надминување на енергетската...

Во рамките на континуираниот процес на дијалог и дискусија помеѓу Владата и другите органи на државна управа со преставниците на бизнис секторот, во Владата...