24.8 C
Skopje
18.6.2021 - 13:37

Ознака: Ценатр за згрижување жртви на семејно насилство

Сопругата на Пендаровски во посета на Центарот за жртви од семејно...

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска, го посети Ценатрот за згрижување жртви на семејно насилство во Струмица. - Таа се запозна со лицата жртви на семејно...