Ознака: цели

По правиот пат сигурно и задоволно се движиме!

проф. д-р Кирил Темков Постарите можат да им кажат на помладите дека идеалите тешко се остваруваат. Исто така, тие можат да им укажат дека...

Приоритетите и главните цели на Зеленски и понатаму остануваат непознати

И по два месеци од неговото преземање на претседателската функција, Владимир Зеленски останува во голема мера непознат за европските главни градови. Неговите вистински планови...

Македонија продолжува со нови мотиви и кон нови цели

Не треба сега да се предадеме и сѐ што градевме досега да фрлиме во вода. Треба да ги засукаме ракавите и уште повеќе да...