Ознака: целиот

Ветото не е повлечено, туку е развлечено низ целиот процес

Француската „рамка“ веќе ја нема - таа сега е официјален документ со зададени конкретни услови за нас од страна на Европската Унија Австриската министерка за...

Доаѓа уште потопло лето!

Метеоролозите со предупредување до целиот Балкан Јужниот дел на Европа го очекува рекордна жештина, со невреме. Слично како и минатото лето, градовите низ Балканот годинава...

Коензим ку 10 – есенцијален елемент за целиот организам

Неговиот недостиг доведува до нарушувања на енергетската рамнотежа и од разни функционални нарушувања. Нашето тело произведува коензим ку 10 и максимална концентрација се достигнува...