21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 21:27

Ознака: целиот живот

Приказните ја содржат метафората на целиот живот

Книгата стимулира добар речник, добар фонд на зборови, го стимулира центарот за говор. Ако постои синоним за орална хигиена - четката за заби, книгата...