17.5 C
Skopje
21.4.2019 - 15:00

Ознака: цевки

Скопската вода уште тече низ азбестно-цементни цевки

Скопскиот водоснабдувачки систем водоснабдувачки систе е со должина од 1.310 километри, од кои нешто повеќе од 100 километри се азбестно-цементни цевки кои допрва треба...

Невнимателно копање на градежни фирми ги остава граѓаните без вода

На скопјани им дојде прекуглава ненадејно да остануваат без вода само поради градежните фирми, кои најчесто од невнимание или можеби бидејќи не се раководат...