Ознака: цгк

Потрошени 6,7 милиони евра за итни набавки за заштита од ковид-19

За итни набавки за заштита од коронавирусот, во првите шест месеци од кризата, биле потрошени 6,7 милиони евра, покажува извештајот од истражувањето на Центарот...