Ознака: „Цврстината“

„Цврстината“ на една прачка и цврстината на повеќе од нив

Брзото ширење на вирусот, комбинирано со продлабочување на кризата, е причина повеќе за спротивставените страни најпосле да ги остават настрана разликите и да започнат...