0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 10:49

Ознака: Цвеќарница

Цвеќарница, не цвеќара

Време е за одбирање подароци… Па, ајде да почнеме да размислуваме. Или, еве, како размислува една моја сосетка. - За сестра ми знам што да...