Ознака: цветковска

Цветковска го презема пратеничкото место на Горан Милевски

Собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања му предложи на Собранието да го разгледа извештајот на ДИК за верификација на мандатот на Александра Цветковска. Таа...