6.5 C
Skopje
5.12.2019 - 17:15

Ознака: Цветен фестивал

„Скопје цвета“ – отворен шестиот цветен фестивал

Љубителите на цвеќето денеска и утре ќе имаат можност да купат цвеќиња и цветни аранжмани, да добијат корисни совети, да се забавуваат и да...