13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 6:40

Ознака: Цветан Димов

Ни казните не го решаваат хаосот на улицата Цветан Димов

Улицата Цветан Димов веројатно е една од сообраќајниците во градов на кои секојдневно се случуваат најмногу сообраќајни прекршоци, a ниту казните не ја поправаат...

Кошница со цвеќе на улицата Цветан Димов

Кошница со цвеќе ја краси сега улицата Цветан Димов. Ова е трета ваква фигура што ја постави јавното претпријатие „Паркови и зеленило“, по двете...