23.9 C
Skopje
19.6.2019 - 11:41

Ознака: ху кеарс“

Убавината на нашата влада

Насловот на колумната е мисла на нашиот премиер, кој е очигледно вљубен во сопствената влада и своето беспрекорно владеење (надвор од правото, ама во...