26.5 C
Skopje
14.10.2019 - 16:37

Ознака: Хуа Шан

Хуа Шан, една од најопасните планини за искачување во светот

Планината Хуа Шан, Кина, е едно од најопасните места за планинарење во светот. Патчињата се појачани поради големата заинтересираност на туристите, но тие сепак...