38.8 C
Skopje
30.7.2021 - 17:06

Ознака: Хронологија

Маратонците и кругот

Правејќи хронологија на случувањата, може да се стигне до заклучокот дека се чини дека со години само го трчаме маратонот за потенцијална можност за...

Хронологија на проширувањето на НАТО

Во пресрет на еден мошне значаен и долгоочекуван настан во поновата македонска историја - потпишувањето на документот за пристапување на нашата земја во членство...