36.8 C
Skopje
2.8.2021 - 14:28

Ознака: хронично болни

Алијансата за Албанците: Хроничните болни речиси еден месец се без редовна...

За жал, помина многу време откако состојбата во земјата, поради вирусот, премина во опасни насоки не успевајќи да се подобри состојбата и покрај сите...