10.8 C
Skopje
18.10.2021 - 1:57

Ознака: Христо Бојчев

Премиера на претставата „Полковникот птица“ со театарот од Гостивар

Во рамките на драмската програма на „Охридско лето“, вечерва следува премиерната изведба на претставата „Полковникот птица“ од Христо Бојчев, во изведба на актерите од...