-1.4 C
Skopje
28.2.2020 - 6:22

Ознака: Христијан Игнатов

Треска и Матка викендов пак во знакот на кајакот

Меѓу фаворитите за висок пласман на 51-от ИКАС во К-1 се и младите македонски претставници Ангелчо Петрушевски и Христијан Игнатов, како и Љубомир Спасиќ...