-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 8:40

Ознака: Христина Иваноска

Христина Иваноска ќе изведува перформанс во живо 6 работни дена по...

Со истражувачкиот перформанс „Лесна акумулација на капитал“ на уметницата Христина Иваноска, која ќе го изведува во живо 6 работни дена по 8 часа во...

„Епилог (форма на расправа)“

Нова естетска линија во творештвото на Јане Чаловски и на Христина Иваноска Натали Рајчиновска Павлеска Јане Чаловски и Христина Иваноска се меѓународно афирмирани македонски автори, кои...