-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:26

Ознака: Хриберник

Предавање на кураторката Андреја Хриберник

Андреја Хриберник, кураторка и директорка на музејот на модерната и современа уметност „Корошка“, вечерва, во 20 часот, ќе одржи предавање во МСУ со физичко...