6.8 C
Skopje
15.1.2022 - 17:52

Ознака: хрватско претседателство

Од јануари до јули нема спиење

ОЧЕКУВАЊАТА НА МАКЕДОНИЈА ОД ХРВАТСКОТО ПРЕТСЕДАТЕЛСТВО СО ЕУ Аналитичарите и дипломатите, во земјава и надвор, сметаат дека Македонија има историска шанса да го искористи во...