7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 7:56

Ознака: хрватски уметник

Спомениците од НОВ како места за водење љубов

Хрватскиот уметник Антонио Гргиќ работи проект со наслов „Споменици - некрополи на НОВ како места за водење љубов“ и остава свој имејл за прибирање...

Самостојна изложба на хрватскиот уметник Владимир Фрелих

Вечерва, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори самостојна изложба на хрватскиот уметник Владимир Фрелих, насловена...