28.8 C
Skopje
16.9.2021 - 18:13

Ознака: хрватска државност

Во Битола одбележан денот на хрватската државност

Во организација на хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ“, во Битола е одбележан денот на Хрватската државност. Прославата се одржа во малата сала на Центарот за...