11.6 C
Skopje
21.10.2020 - 20:52

Ознака: храна и ветеринарство

Бектеши: Убедени сме дека Косово во најкраток можен рок ќе ги...

До крајот на неделата Агенцијата за храна и ветеринарство на Косово треба да испрати извештај до македонската Агенцијата за храна и ветеринарство со анализа...