Ознака: ХОТАМ

Со реален приказ до сместување поголем број туристи

Иако кај нас доминираат хотели со четири ѕвезди, сепак, тоа не значи дека услугата не е задоволувачка. Напротив, помалку хотели се со пет ѕвезди,...

ХОТАМ: Потребна е урбанизација на охридско-струшкото крајбрежје

Помалку од десет отсто од охридско-струшкото крајбрежје, на потегот од Радожда до Свети Наум, е урбанистички организирано, информира претседателот на Хотелско-туристичката асоцијација на Македонија...

ХОТАМ: Урбанизација на целата охридско-струшка ривиера

Помалку од 10 отсто од охридско-струшкото крајбрежје на потегот од Радожда до Свети Наум е урбанистички организирано, информира претседателот на ХОТАМ Крсте Блажески. Според него,...