6.8 C
Skopje
7.12.2019 - 16:23

Ознака: хосу тернера

Лидерот на ЕТА пуштен на условна слобода во Париз

Еден од лидерите на поранешната баскиска сепаратистичка организација ЕТА, познат како Хосу Тернера, денеска во Париз е пуштен на условна слобода, откако пред еден...