-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:46

Ознака: хор „Пиколо“

И ние сме ѕвезда на европското небо

Под мотото и ние сме ѕвезда на европското небо, децата од градинката „11 Октомври“ вчера го прославија Денот на Европската Унија. На настанот учествуваа...