6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 14:23

Ознака: хорор-филм

Инвазијата од гасеници на Водно ќе се третира в година

Од причини што се работи за високоинвазивен и многу штетен инсект, неговото значење е уште поголемо, па професорот заедно со тимот истражувачи препорачал задолжителни...