17.8 C
Skopje
28.9.2021 - 4:08

Ознака: хоимофобија

Ватикан стравува дека италијанскиот закон против хомофобија ќе ги ограничи верските...

Ватикан протестира против италијанскиот нацрт-закон за борба против хомофобијата, наведувајќи дека тој нацрт-закон, во сегашната форма, може да ја ограничи верската слобода на Католичката...