16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 13:48

Ознака: ХМС „Дифендер“

Руски претставник за британскиот брод: Следниот пат бомбите ќе паднат врз...

Шефот на руската делегација во преговорите за безбедност и контрола на оружјето во Виена, Константин Гаврилов, ја предупреди Велика Британија дека следниот пат Русија...