6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:42

Ознака: Хипхоп-монтажа

Хипхоп-монтажа – техника на филмска монтажа

Во филмската индустрија постои термин „хипхоп-монтажа“, кој се однесува на брзите, кратки и нагли резови на кадрите. Времетраењето на овие кадри се движи од...