Ознака: „Хипи“

„Хипи“ на Коелјо – хит на читателската публика

Само неколку месеци по првата објава на еден од најголемите хитови, романот „Хипи“, долгоочекуваната нова книга на миленикот на читателската публика Пауло Коелјо, го...