-4.2 C
Skopje
20.1.2022 - 0:13

Ознака: Хигиеничари

Хигиеничари, програмери и возачи на камиони меѓу најогласуваните позиции во услови...

Од почетокот на пандемијата пред скоро една година до сега, отпуштени биле 18.174 граѓани. Ова го покажуваат податоците на Агенцијата за вработување, чиј директор Абдуш...

Хигиеничарите најбарани за вработување

Хигиеничари на станбен и деловен простор е најбараната професија за вработување. Во бироата за вработување во земјава според нивните податоци се бараат 1.363 хигиеничари. Меѓу...