-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 6:40

Ознака: хибридна дрога

Како Путин подметнува хибридна дрога во чаша политика

„Кога во иста реченица слушам за изгубени идеали, правна држава и Катица Јанева, ми доаѓа да се обесам на првиот облак во панталони“ Маја...