6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 16:30

Ознака: хибриден асистент

Носечки егзоскелет им помага на луѓето повторно да одат

Кристен Соренсен имаше 55 години кога минатата година остана парализирана од вратот надолу. - Дојде од никаде. Бев добра, а и вежбав секој ден, сѐ...