-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:42

Ознака: Херодот

Херодот меѓу Македонците

(Во чест на д-р Христо Андонов Полјански) Еве, ја отворам небесната порта, невидлива за вас долу. Пливам низ синевината просторна, а таму се моите сакани девојки, жени...