13.6 C
Skopje
19.7.2019 - 6:27

Ознака: хербициди

Влијанието на хемијата врз дивечот

Големата употреба на пестициди и хербициди во земјоделското производство доведува до брзо влошување на животните услови во ловиштето за диви животни, а најмногу за...