Ознака: хендикеп

Кога глупоста не е хендикеп во политиката

Сепак, глупоста не е она што го дегенерира македонскиот социјален и политички пејзаж. Неуспехот на нашите институции да генерираат искрено вреднување на интелигенцијата како...

Глупоста како личен хендикеп

Кај нас политиката побрза овој документ да го толкува според своите желби. Па, така, власта побрза да го толкува како ветар во грб за...