Ознака: Хелт

„Екотип“ на Хелт, Фитнес и Велнес Експо 2018

„Екотип“ како компанија која се грижи за животната средина и за здравјето на своите корисници, вклучувајќи ги сите тенденции за здрав начин на живот,...

Забава за сите, од 7 до 77, на „Хелт, фитнес и...

На 22 и 23 септември во Градскиот парк во Скопје, кај терените Работнички, четврти пат ќе се одржи „Хелт, фитнес и велнес експо“. Повторно...

Четврто издание на „Хелт, фитнес енд велнес експо“

На 22 и 23 септември во Градскиот парк во Скопје, на терените на Работнички, ќе се одржи четвртото издание на „Хелт, фитнес енд велнес...