-1.1 C
Skopje
18.1.2020 - 0:09

Ознака: „Хедвеј“

Нов повик во фудбалот да има привремени измени

Симптомите на потрес на мозокот може да бидат скриени и да бараат од поединецот да биде искрен за тоа како се чувствува, а тие,...