-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 7:10

Ознака: „хајперлуп“

Суперсоничниот воз „хајперлуп“ целосно функционален до 2020 година

Што претставува „хајперлуп“? Тоа е нов вид воз што во моментов го создаваат голем број компании, кој би им овозможил на патниците да патуваат...