Ознака: хари костов

Хари Костов ќе бара отштета ако се утврди кој го прислушувал

Главниот извршен директор на Комерцијална банка и поранешен премиер и министер за внатрешни работи, Хари Костов, рече дека своевремено поднел барање до СЈО за...