11.8 C
Skopje
17.10.2021 - 9:39

Ознака: хаотична

Состојбата со европските скијачки центри е хаотична

Жичниците работат во едни земји, но не и хотелите. Во други има хотели, но не и жичници. И правилата се менуваат од ден на...