-1 C
Skopje
13.11.2018 - 8:20

Ознака: хаос

Референдумот во хаос

На таквата препорака да се раздвои референдумот од избори, Владата донесе одлука да се вклучи во кампањата за референдумот. Како гласачите да направат разлика...

На Клинички центар заигра метлата

Клинички поболен и од пациентите (2) По серијалот за чистењето со кој вчера започна нашиот весник за нехигиената во кругот на Клинички, сообраќајниот хаос, како...

Викендов сообраќаен хаос на Бутелска

Улицата Бутелска беше тесно сообраќајно грло изминатиов празничен викенд, а синџирот од возила беше речиси недогледен во вечерните часови, кога сите се враќаа дома....