Ознака: хантер фиш

„Хантер фиш“ ново спортско-риболовно друштво во Кичево

По формирањето на првото спортско-риболовно друштво „Треска“ пред 67 години, група спортски риболовци и ентузијасти од Кичево и околината, попознати под името „Пријатели на...