30.4 C
Skopje
23.8.2019 - 14:05

Ознака: Халбах

Хелбах: Сега е моментот кога треба да се донесе вистинската одлука

Спогодбата со Грција е историско решение и сега е моментот кога треба да се донесе вистинската одлука затоа што во спротивно вашата земја може повторно...