Ознака: Хаварисани возила

Хаварисаните возила ги држат најубавите сенки

Сопствениците на хаварисани возила се однесуваат многу комотно поради тоа што никој не ги санкционира, ниту пак може да им го однесе старото возило,...

Хаварисаните возила на паркинг – нерешлив проблем

Не постои законска можност кој било, освен сопственикот, да го отстрани возилото што зафаќа паркинг-простор пред зградите во повеќе скопски населби Во неколку скопски населби...